Vysoké kozačky

Která žena neměla na svých nohách kozačky? Určitě každá žena si občas obuje vysoké boty a nejen v zimě. V dnešní době se kozačky nosí i v letních dnech. To je pro mnohé výstředností, ve světě módy je to však trendové a vkusné.

Mnoho mladých slečen nosí v létě kozačky. Nejsou to ledajaké kozačky. Mnohdy sáhnou po vysokých botách, které jsou pestrobarevné. K nim se hodí velmi krátké džíny a prodyšné tílko. V takové kombinaci při procházení ulicemi města doslova dráždí všechny okolo. Pohledy mužů jsou dokonce až cítit na každém kroku. Na jedné straně to je příjemné pro samotnou ženu, druhá strana mince je trošku odlišná.

Problém je v tom, že v letních dnech se lidský organismus nadměrně potí a v takových vysokých botách chodidla trpí. Takže konec konců se klady a zápory vyrovnávají a je na zvážení té které dámy, zda si zvolí kozačky nebo sandále.

Vysoké kozačky nejsou pro každou postavu

Vysoké kozačky jsou výsadou především vyšších žen. Proto vyšších, neboť jejich postava se zvýrazní a působí to na mužskou část populace příjemně. Pokud má žena nižší postavy na nohou vysoké boty a tím se myslí vysoké podpatky a celkově vysoký střih kozaček, pak se její postava opticky zmenší a pohled na takovou ženu není zcela příjemný.

V tomto druhu obuvi mnoho výrobců experimentuje a v jejich kolekcích se najdou vždy extravagantní vysoké kozačky. Ty se vyrábějí v mnoha barvách a z různých materiálů. Častým materiálem je pravá kůže, která se dá dokonale vytvarovat a drží svůj tvar. Také se dokáže roztáhnout a tak se přizpůsobí na každou nohu.

Za vysoké kozačky se považují druhy, jejichž celková výše sahá minimálně do poloviny lýtek. Výška bot může sahat až nad koleno a takové kozačky vzbuzují snad v každém muži nadšení a dobrý pocit.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang