Levné holínky

Kozačky jsou stále IN, ať už na jaře, na podzim či v zimě. Dokonce v nich můžete okouzlit i v létě. Kozačky nad kolena, takzvané overknees, jsou módním hitem této sezóny. Každá žena je už určitě zná.

Obchody nabízejí širokou paletu modelů bot v různých barvách od červené, hnědé, přes modrou, bílou až po klasickou černou. Nejedna dáma touží po krásných nohách. Vysoké kozačky pomohou zakrýt malé nedostatky a zvýrazní krásu nohou. 

Díky vysokým podpatkům nohy vypadají opticky delší a štíhlejší. Z obyčejné ženy se tak stane atraktivní dračice. Cítí se sexy a svůdně. V kombinaci s vhodným oblečením můžete dosáhnout velmi zajímavého vzhledu.

Kozačky jako letní obuv

Mnoho lidí považuje kozačky za zimní obuv, lesklé kozačky jsou však spíše opakem. Boty určené pro celoroční nošení jsou zhotovovány bez teplé podšívky. Lesklé kozačky jsou vhodné na párty i do společnosti. Základem je umět si zvolit správné oblečení.

Trend nosit kozačky i v letním období je zažitý hlavně ve Velké Británii. Během léta je tam sice teplo, ovšem studenému větru ze Severního moře se nelze vyhnout. Holínky různých modelů tam můžete vidět na každém rohu.

V tuzemsku není tento trend tolik zažitý. Dalo by se říci, že ho část lidí pokládá za naprostý nesmysl. Odpůrci se ztotožňují s názorem, že kozačky patří k zimě, aby chránily nohu před chladem. Popravdě, kozačky jsou vhodné zejména na období koncem léta, kdy jsou noci už výrazně chladnější.

Druhy kozaček

Trh nabízí kozačky různých tvarů a různých materiálů. Čím jsou kozačky vyšší tím více působí sexy. Můžete si je klidně obout ke krátkým šortkám, nebo i k šatům.

Skvěle vypadají i kotníkové kozačky nazývané „Boot“. Nejlépe vyniknou v kombinaci se sukní nad kolena nebo s úzkými džínami či legínami. Hodí se k nim i svetrový typ šatů. Přestože sahají tyto kozačky jen po kotníky, nemusíte se bát, že v nich postava nepůsobí dostatečně sexy. Celkovou siluetu upravíte vhodným oblečením. K sukni můžete zvolit černé punčošky, které nohy opticky zeštíhlí. 

Kotníkové kozačky mohou vypadat jako klasické kozačky s plnou špičkou končící u kotníků. Najdete i kozačky s řezanou špičkou, které jsou jako stvořené na letní nošení. Krajkové kozačky mohou dokonce nahradit i lodičky, působí vkusně a elegantně.

Kozačky určené na podzim nejsou vhodné pro zimní období ani pro vlhké počasí. Tuto obuv výrobci často označují jako vycházkovou, proto musíte dávat pozor na nálady počasí. Tyto boty se vyrábějí z jemných materiálů jako je semiš, koženka a jiné.

Kozačky levně

Zboží z východní Asie je sice poměrně levné, ovšem nesmíme zapomenout na naše zdraví. Evropský výrobce jen těžko dokáže cenově konkurovat jiným zemím, proto se zaměřuje na kvalitu svých výrobků.

Pokud skutečně chcete ušetřit několik desítek korun, pak si zkuste kozačky objednat prostřednictvím e-shopů, kterých je v dnešní době nepočítaně. Navíc nabízejí velmi široký výběr. V případě, že kozačky nebudou sedět, většina internetových obchodů je natolik vstřícná, že zboží vymění, nebo vrátí peníze.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang